Deprem Konya - TÃœBÄ°TAK binalarının boÅŸaltılması kararlaÅŸtırıldı : Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de . Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Afad verilerine göre merkez üssü konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre;

Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. TÃœBÄ°TAK binalarının boÅŸaltılması kararlaÅŸtırıldı
TÜBİTAK binalarının boşaltılması kararlaştırıldı from i.emlakeki.com
Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de . Afad verilerine göre merkez üssü konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem çevre illerde de hissedildi. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre merkez üssü konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de . Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Türkiye Haritası (Siyasi): Åžehir Ä°simleri Listesi Ä°le
Türkiye Haritası (Siyasi): Şehir İsimleri Listesi İle from s.milimaj.com
Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre;

Afad verilerine göre merkez üssü konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de . Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre merkez üssü konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları .

Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de . Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem üretebilecek 485 fay tespit edildi! - Son Dakika
Deprem üretebilecek 485 fay tespit edildi! - Son Dakika from i.milliyet.com.tr
Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Deprem çevre illerde de hissedildi.

Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre merkez üssü konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları .

Deprem Konya - TÃœBÄ°TAK binalarının boÅŸaltılması kararlaÅŸtırıldı : Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

0 Response to "Deprem Konya - TÃœBÄ°TAK binalarının boÅŸaltılması kararlaÅŸtırıldı : Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel